dimecres, 14 de gener del 2009

Kiddia, un portal andalús per a ensenyar a navegar els infants de forma segura

"La Conselleria d'Innovació, Ciència i Empresa d'Andalusia ha posat en marxa Kiddia, un portal adreçat a pares, educadors i menors de 12 anys per ensenyar, orientar i mostrar als infants a navegar amb total seguretat i llibertat per la xarxa mentre aprenen a utilitzar i aprofitar les noves tecnologies."

Remenant la xarxa he trobat aquest portal , Kiddia, que he trobat molt interessant. És un lloc a on els nens podem trobar informació, consells i activitats que els ajudaran a conèixer les noves tecnologies. També disposaran de recomanacions de llibres, cançons, .....i el podran fer servir com a xarca de trobada amb altres infants a on puguin interacturar els uns amb els altes explican històries, crear blocs....i tot d'una manera segura.
Aquest portal també està pensat per pares i docents, ja que té uns apartats on poden accedir a filtres d' Internet, recomanacions sobre aspectes relacionats amb la xarxa.....

En aquest portal també trobem per exemple, un apartat que es diu Tecnoteca, en el que presenten guies d'utilització de diferents programes, i enllaços d'interès per aconseguir una xarxa segura pels infants. També hi ha un apartat dedicat a jocs educatius, i activitats que fan que els infants a part d'apendre és diverteixin.


Per acabar, trobo que és molt bona idea crear portals com aquest, per ensenyar als infants i als pares i docents com fer d'Internet un recurs segur, educatiu i divertit alhora.

A continuació us poso un enllaç sobre una notícia amb relació amb aquest portal.